Micro Dermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tergerlijk micro kristallen over de huid gespoten. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn kunnen de werkzame stoffen van de crèmes en serums beter worden opgenomen in de huid. De behandeling zorgt voor een betere doorbloeding en ook wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. 


Wanneer Microdermabrasie?

- Acne en acne littekens
- Grove en verstopte poriën
- Vette of ruwe huid
- Oppervlakkige pigmentvlekken
- Slechte doorbloeding van de huid
- Huidveroudering door zonlicht

Hoe ziet de behandeling eruit?
We beginnen met het reinigen van de huid. Vervolgens wordt er een peeling aangebracht en daarna  10 minuten een warmte masker aangebracht die de bloedcirculatie stimuleert. Dan worden de micro kristallen over de huid gespoten en  alle dode huidcellen  verwijdert. Ten slot het masker van Casmara wat aangepast wordt op de huidtype/ huidprobleem. 


Nazorg?
Na de behandeling is je huid nog wat gevoelig en wat roder. Het is belangrijk de dagen na de behandeling de juiste producten te gebruiken zodat je huid niet geïrriteerd raakt. En natuurlijk een goede verzorgende SPF 30-50 dagcrème. Door de versnelde celdeling kan je huid wat gaan schilferen. Dat herstelt na een paar dagen. Het is belangrijk 2 weken voor en na de behandeling om niet onder de zonnebank te gaan. Tot 3 dagen na de behandeling niet te veel te zweten, geen hete douches en sauna's en probeer vies en stoffig werk te vermijden.

 

Microdermabrasie is “hot”en is één van de top behandelingen bij Hello beauty Skincare. Na een behandeling heb je al mooi resultaat! Je kunt het als een eenmalige behandeling ondergaan als een oppepper voor de huid maar de behandeling is zeker ook aan te raden in kuurverband.

Veelgestelde vragen:

Is de behandeling pijnlijk?
De behandeling is niet pijnlijk. Alleen wel voel je dat er echt wat met de huid wordt gedaan.

Werkt het ook op acne littekens?
De behandeling kan zeker in worden gezet voor acne littekens en zeker in kuurverband en samen met de micro needling behandeling.

Om de hoeveel weken is de behandeling?
Het mooiste is in kuurverband van 3 of 6 keer. En elke week ervoor terug te komen.

Zie je direct resultaat?
Al na 1 behandeling heb je een mooie stralende glow over je gezicht. In kuurverband op littekens en grove poriën. Bij rokershuiden zie je gelijk een hele frisse huid.