Micro Needling: The WOW-facial!

Al meer dan 10 jaar wordt micro- needling gezien als het geheime wapen onder de huidproblemen en anti aging methodes.
Micro-needling  is een behandelmethode waarbij we met behulp van speciale minuscule steriele naaldjes kleine gaatjes in de huid maken. Op deze manier dagen we de huid uit om zich te herstellen en benutten we dit natuurlijke herstelproces. Het is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen zonder de bovenste huidlaag te beschadigen.

Wanneer Micro Needling?
- Grove porien
- Acne littekens
- Fijne lijntjes
- Zon beschadiging


Hoe ziet de behandeling eruit?
De huid wordt eerst heel goed gereinigd. Dan brengen we een serum aan met hele goede werkzame stoffen die speciaal naar iedere huidtype/ probleem worden aangepast. We behandelen de huid van 0.25 tot 0.50mm in de huid. De behandeling is wel wat gevoelig maar goed te verdragen. Tijdens de behandeling afhankelijk van de diepte kunnen kleine mini bloedpuntjes zichtbaar worden. Dit is normaal en niets om je zorgen over te maken. De huid herstelt snel en sluit zich meteen na de behandeling.

 

Nazorg?
Na de behandeling is je huid nog wat gevoelig en wat roder. Het is belangrijk de dagen na de behandeling de juiste producten te gebruiken zodat je huid niet geïrriteerd raakt. En natuurlijk een goede verzorgende SPF 30-50 dagcrème. Door de versnelde celdeling kan je huid wat gaan schilferen. Dat herstelt na een paar dagen. Het is belangrijk 2 weken voor en na de behandeling geen retinol en zuren te gebruiken en geen zonnebank. Tot 3 dagen na de behandeling niet te veel te zweten, geen hete douches en sauna's en probeer vies en stoffig werk te vermijden.


De behandeling is niet meer weg te denken uit onze salon. Het is een fantastische behandeling. Voor het wow effect adviseer ik kuurverband van 6 behandelingen.

Heb ik uw nieuwsgierig gemaakt?
Kom gerust langs voor gratis advies.

Veel gestelde vragen:

Wat is het resultaat?
Na gemiddeld 2 tot 4 weken is er verbetering te zien.
De huid is zuiverder en krijgt een egaler en gladder aanzien.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?
Afhankelijk van de reactie op uw huid en wat uw wensen zijn.
Bij elke behandeling is er vooruitgang. Meestal is een verbetering van de huid na ongeveer 5 behandelingen duidelijk zichtbaar.

Hoe zie ik eruit na de behandeling?
De huid zal er nog een paar uur roze/rood uit gaan zien. De eerste weken kan je last hebben van schilferingen (dode huidcellen).

Om de hoeveel weken is de behandeling?
In kuurverband behandelen we 1 keer in de 2 weken